Events

event01_s

EVENTS / FEESTEN

Bij het plannen van uw feest of event zal het Japanse restaurant Hokkaido u een gedenkwaardig en indrukwekkend feest/event bezorgen.

Onze toegewijde staf zal een passend voorstel doen om uw gewenste event zoals verjaardagen, partijen, jubilea, afstudeerfeesten, bestuursvergaderingen, trouwerijen, sociale bijeenkomsten, teambuildings etc. tot een succes te maken.

Wij gebruiken verse ingrediƫnten om heerlijke gerechten te maken. Onze restaurant zal er alles doen om het event te laten slagen.

Uw event in het restaurant
Onze restaurant biedt een hedendaagse setting die perfect is voor uw viering tot 35 personen. Reserveren is aanbevolen drie weken van tevoren.

Sushi Box
Als u thuis een feest organiseert, bestel dan een Sushi Box van Japans restaurant Hokkaido om het uzelf gemakkelijk te maken. Bestellen graag 24 uur van tevoren.

Als u een feest organiseert kunt u bij onze rekenen op onze professionele staff. Wij zullen een gedenkwaardige ervaring creƫren voor iedereen. Ongeacht de grootte, soort partij of het budget, wij maken uw wensen waar! Als u meer informatie wenst neemt u dan gerust contact op.